Сьогодні:

Вхід для методистів ВІППО 

Останні новини:

Новини ВІППО » На головну

Новий виток конкурсу «Учитель року»

Сер 20
27
Переглянути фото події

Починається новий навчальний рік і разом із ним починається нова сторінка всеукраїнського конкурсу «Учитель року», який відбуватиметься вже двадцять шостий рік поспіль.

 

27 серпня відділ новацій та передових педагогічних технологій ВІППО провів онлайн-нараду для відповідальних за організацію та проведення зонального туру конкурсу «Учитель року - 2021».

 

До присутніх звернувся директор Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Петро Олешко, який вкотре підкреслив важливість цього конкурсу для педагогів, його здатність бути фасилітатором особистісного розвитку та зростання, розповів про здобутки волинян і повідомив, що всеукраїнський конкурс «Учитель року ‒ 2021» проводиться у номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література».

 

Завідувач відділу новацій та передових педагогічних технологій Ірина Шинкарук повідомила про реєстрацію вчителів для участі в першому турі конкурсу, яка триватиме з 14 вересня до 4 жовтня, детально зупинилася на  роботі організаційних комітетів першого туру. Присутнім повідомлено, що цього року перший тур проходить в один етап у дистанційному режимі.

 

Зареєструватися для участі в конкурсі можна буде за посиланням https://mon.gov.ua/ua/konkursi-dlva-pedagogiv/konkurs-uchitel-roku/uchitel-roku-2021 з 14 вересня 2021 року. Запрошуємо освітян взяти участь і відшліфувати свою педмайстерність.

 

Наталія Свитка, методист відділу новацій

та передових педагогічних технологій ВІППО