Сьогодні:

Вхід для методистів ВІППО 

Останні новини:

Новини ВІППО » На головну

Відповідь вірна чи правильна?

Вер 20
22

22 вересня 2020 року згідно з річним планом ВІППО відділом новацій та передових педагогічних технологій проведено семінар-тренінг«Освітньо-професійна траєкторія педагога: практичний аспект» на базі досвіду керівника обласної авторської лабораторії Макарук Катерини Григорівни, вчителя української мови та літератури Ліцею № 10 міста Ковеля.

 

Вітюк Валентина Василівна, заступник директора з науково-методичної та навчальної діяльності ВІППО, звернулася до учасників семінару з вітальним словом та закцентувала увагу на особливостях підвищення кваліфікації педагогів у 2021 році.

Методист відділу Свитка Наталія Валеріївна ознайомила присутніх із творчим портретом та педагогічною діяльністю Катерини Григорівни, а також розповіла про мультимедійний ресурс для створення, спільного редагування та зберігання інформації.

 

Макарук К. Г. презентувала власний досвід з теми «Використання елементів лінгвістичного дослідження як засобу формування навчальних компетентностей учнів». Матеріали, запропоновані педагогом, допоможуть вчителям-словесникам обрати напрям і варіант дослідницької роботи з учнями, що сприятиме підтримці та розвитку обдарованої молоді.

 

Шинкарук І. В., завідувач відділу, ознайомила вчителів із діяльністю авторської лабораторії та запропонувала учасникам виконати практичну роботу на основі хмарних сервісів.

Усі учасники семінару отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

 

Ірина Шинкарук, завідувач відділу новацій

та передових педагогічних технологій